×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Partners

Bent u...

Geïnteresseerd in de services van SQNetworks in het verlengde van uw eigen business? Maar wilt u deze niet zelf voeren of aanbieden? Ziet u wel kansen in een partnership?

Dan komen wij graag met u in contact. SQNetworks werkt samen met diverse partners die lokale support geven of kennis toevoegen aan de diensten. Desgewenst kan SQNetworks als hoofdaannemer optreden voor gecombineerde diensten. Er zijn verschillende partnermodellen mogelijk in combinatie met de services van SQNetworks. Denk aan advocaten, brancheorganisaties, accountants, verzekeraars, IT-dienstenaanbieders etc. De expertises van meerdere bedrijven geeft totaal een bredere expertise of een betere lokale ondersteuning. Zo creëren we een groot, sterk netwerk van specialistische partijen vanuit waar we complexe vraagstukken kunnen aanvliegen.

Kortom, bent u niet zozeer een IT-consultant of actief in de cyber security, maar heeft u wel baat bij onze services in het verlengde van uw bedrijfsvoering? Dan kan het zo maar zijn dat u een interessante partner kan worden van SQNetworks.

Onze oplossingen

Veelgestelde vragen

De kans dat uw bedrijf iets overkomt neemt snel toe. In 2017 heeft 35% van het MKB te kampen gehad met ransomware en moesten er kosten worden gemaakt om dit op te lossen. Vergelijk niet alleen de kosten voor het betalen voor een ransomware, maar kijk ook naar uw bedrijfscontinuïteit, evt. reputatieschade, uw aansprakelijkheid en uw eventuele verlies van data en de impact hiervan. Meer dan 97% van de Nederlandse bedrijven heeft ongewenste software(malware) die nog niet is gedetecteerd. Dat kan een probleem voor u worden of niet, maar hier heeft u geen controle op. Dit kan eenvoudig worden opgelost door uw cyberbeveiliging te updaten van een antivirus naar een EDR (Endpoint Detectie en Response service).

Dat kunt u niet weten, en uw eventuele IT partner ook niet. U kunt beter vragen hoe zij kunnen aantonen dat u veilig bent. Accepteer hierbij geen vaag antwoord of een rapport zonder dat u inzicht heeft. Uiteindelijk bent u aansprakelijk en niet uw IT afdeling of partner. Vraag of zij in uw veranderende organisatie op elke moment inzicht kunnen geven over beveiliging en accepteer geen onderbouwingen met lange looptijden bij calamiteiten, of hoge kostenposten bij een calamiteit. Onze systemen geven 24/7 inzicht en niet vanuit de rapportage die wordt verzonden, maar ”live”, waarbij u ook informatie krijgt over eventuele bedrijfsrisico’s.

Meer weten?

Direct aan de slag met een risico-analyse?

Contact met een van onze professionals? Wij staan voor u klaar!