×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

IT-beveiliging

IT-beveiliging is in een continu veranderende digitale wereld van groot belang. Een specialist in cybersecurity governance is noodzakelijk om de bescherming tegen cybercriminelen te waarborgen. Veel bedrijven werken tegenwoordig met virtuele omgevingen, zoals cloudservers, en wisselen daarin gegevens uit. Hoewel de technologische ontwikkelingen op dit gebied vergevorderd zijn, blijft het gevaar voor cybercriminaliteit bestaan. SQNetworks Cyber Security BV uit Den Haag specialiseert zich in alle facetten van IT-beveiliging en cybersecurity en biedt u uiteenlopende oplossingen om de bescherming tegen cybercriminelen in uw netwerk te verbeteren.

Diverse toepassingen voor uw IT-beveiliging

Bij SQNetworks Cyber Security BV weten we als specialist in cybersecurity governance als geen ander dat we moeten meegaan met de tijd als het om IT-beveiliging en cyberveiligheid gaat. De meest complexe systemen kunnen nog steeds gevoelig zijn voor bijvoorbeeld ransomware en DDoS-aanvallen en zo onvoldoende bescherming bieden tegen cybercriminelen, die overigens óók met de tijd meegaan op het gebied van hacking. Eén van onze oplossingen op het gebied van IT-beveiliging is Endpoint Security, die op een gerichte manier ervoor zorgt dat alle ‘endpoints’ binnen uw netwerk dreigingen en cybercrimineel gedrag herkennen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een online of on-site risicoanalyse uit te voeren. Hiermee brengen we uw bedrijfsrisico’s in kaart en anticipeert u sneller en effectiever op cyberdreigingen.

Schakel uw specialist in cybersecurity governance in

Naast onze specialisatie in cybersecurity governance en vele gerelateerde oplossingen, maakt u ook gebruik van de expertise van de partners waar wij mee samenwerken. We zetten ons uitgebreide netwerk voor u in om uw IT-beveiliging op maat toe te passen en zo met een gerichte aanpak de bescherming tegen cybercriminelen in uw bedrijf te waarborgen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen over onze toepassingen op het gebied van IT-beveiliging? Vul dan het contactformulier in of bel naar +31 (0)85 489 17 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@sqnetworks.com.