×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

On Site Risico Analyse

On Site Management

SQNetworks heeft diverse opties om de risico’s aangaande cyberdreigingen van uw organisatie inzichtelijk te kunnen maken, waarna deze kunnen worden aangepakt. Een van deze oplossingen is On Site Risico Analyse.

Indien uw organisatie groter is dan 50 medewerkers of bijvoorbeeld in het geval van meerdere vestigingen adviseren we vaak geen online – , maar een on site cyberrisico analyse. Deze analyse brengt voor u de risico’s van uw netwerk in kaart. Het grote verschil is dat met deze analyse niet alleen inzicht in de cyberrisico’s wordt gegeven, maar ook direct een vertaalslag wordt gemaakt naar aanval scenario’s, netwerk risico’s en businessrapportage door een specialist van SQNetworks.

Onze ervaring is dat veel risico’s scans niet overzichtelijk of bruikbaar zijn voor organisaties. De Onsite Risico Analyse maakt de risico’s overzichtelijk. Niet uitsluitend vanuit technisch oogpunt, maar ook voor wat betreft bedrijfsrisico’s, datalekken en informatie over hoe met de laatste stand van zaken van buitenaf op uw organisatie impact kan worden gerealiseerd. Middels deze analyse houdt u uw veranderende organisatie onder controle en daarmee heeft u een geautomatiseerd systeem dat processen aangaande risico beheersing voor ISO 27001-2 en voor AVG/GDPR voor u in kaart brengt. Neem direct het contact om uw on site cyberrisico analyse te starten!

Meer oplossingen

Contact met een van onze professionals? Wij staan voor u klaar!