×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Cyberveiligheid

Kies voor de oplossingen van SQNetworks Cyber Security BV uit Den Haag voor het optimaliseren van de cyberveiligheid binnen uw bedrijf en profiteer van maatwerk dat u optimaal weerbaar maakt tegen cybercrime. De digitalisering van organisatiestructuren breidt zich steeds verder uit en nieuwe en slimmere oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging moeten voortdurend worden toegepast. Of u nu een oplossing voor cyberveiligheid voor uw mkb of enterprise zoekt, wij gaan graag met u om de tafel te zitten om een optimale cyberbeveiliging in uw organisatie toe te passen.

Een totaaloplossing op het gebied van cyberveiligheid

SQNetworks Cyber Security BV werkt in een netwerk van partners die specifieke oplossingen bieden voor cyberbeveiliging bij bedrijven en industrieën. Door een nauwe samenwerking zijn wij in staat om op het gebied van cyberveiligheid een totaaloplossing te bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Cyberweerbaarheid, waarmee u optimaal beschermd bent tegen de cybergevaren van deze tijd.
  • Cyberanalyse, waarmee u een helder inzicht krijgt in de bedrijfsrisico’s in uw situatie.
  • Cybertrainingen, die ervoor zorgen dat IT-specialisten up-to-date zijn over de hedendaagse cyberrisico’s.
  • Compliance, oftewel dat iedere partij voldoet aan de wet- en regelgevingen, zoals de AVG.

Kies voor meer inzicht in uw bedrijfsrisico’s

Onze specialisten kijken verder dan enkel de standaard oplossingen voor cyberveiligheid. Tegenwoordig voldoet een simpele firewall of risicoscan niet meer aan de eisen voor een betrouwbare cyberbeveiliging. Door cyberintelligence toe te passen om businessrisico’s inzichtelijk te maken, weet u precies wanneer en hoe u moet ingrijpen op (eventuele) dreigingen. Deze mogelijkheid creëren we uiteraard op de lange termijn, omdat bedrijfscontinuïteit op het gebied van cyberveiligheid en digitalisering voor ons centraal staat. Wilt u gebruikmaken van onze diensten of heeft u vragen over cyberbeveiliging? Vul dan het contactformulier in en wij staan u graag te woord. U kunt ook bellen naar +31 (0)85 489 17 00 of mailen naar info@sqnetworks.com.

  • Trainingen, support en opleidingen
  • Vertalen van cyberintelligence naar business risico’s
  • Duidelijkheid voor zowel IT als management