×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Business intelligence en cybersecurity

Een belangrijk onderdeel van business intelligence is uiteraard het beveiligen van het netwerk en de kostbare data van uw bedrijf. Daarnaast is het van groot belang dat de bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd. Dit betekent dat potentiële dreigingen – en met name cyberdreigingen – op tijd herkend moeten worden. Heeft uw bedrijf een IT-transitie nodig om meer weerstand te kweken tegen de cyberdreigingen van vandaag de dag? Maak dan kennis met SQNetworks Cyber Security BV uit Den Haag om uw business intelligence nieuw leven in te blazen en uw bedrijfscontinuïteit te versterken. Als specialist in cybersecurityoplossingen bieden we u graag een oplossing op maat en gebruiken we onze expertise om verder te kijken dan de standaardoplossingen voor cybersecurity.

  • Trainingen, support en opleidingen
  • Vertalen van cyberintelligence naar business risico’s
  • Duidelijkheid voor zowel IT als management

Cybersecurity als belangrijk onderdeel van business intelligence

Business intelligence omvat veel aspecten, waarvan cyberveiligheid een van de belangrijkste is. Tegenwoordig speelt informatiegestuurd werken – ook wel datagedreven werken genoemd – een grote rol bij de besluitvorming, organisatieveranderingen en prestatieverbeteringen binnen bedrijven. Met andere woorden: data vormt de leidraad in zowat alle werkprocessen die in bedrijven voorkomen. Om al die data goed te beveiligen tegen cybercriminaliteit is in veel bedrijven een technologische ofwel IT-transitie nodig; er moet innovatie worden toegepast en meer kennis worden ontwikkeld om moderne cyberdreigingen het hoofd te bieden. Voor bedrijven die een technologische of IT-transitie nodig hebben, staat SQNetworks Cyber Security BV klaar. Met onze cybersecurityoplossingen, zoals Endpoint Security en cyberscans, verbetert u uw business intelligence en bedrijfscontinuïteit. Dit garanderen wij door maatwerkoplossingen te bieden en ons brede netwerk van samenwerkingspartners in te zetten. Hierdoor wordt uw IT- en technologische transitie een zeker een succes.

Surveillance capitalism

De moderne term ‘surveillance capitalism’, geïntroduceerd door Business-hoogleraar Shoshana Zuboff, benadrukt de grote rol die data in ons dagelijkse en het zakelijke leven speelt. Data is namelijk één van de belangrijkste middelen geworden om winst te maken. Het surveillance capitalism heeft om die reden ook veel invloed op de privacygevoeligheid van gegevens. In de huidige wereld van het surveillance capitalism is dus niet alleen een goede data-infrastructuur, maar ook zeker een goede databescherming belangrijk. Het is bovendien van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de enorme hoeveelheid gegevens binnen een bedrijf en dat er aandacht wordt gegeven aan compliance. Ook op dit gebied zijn wij gespecialiseerd en bieden wij diverse trainingen en oplossingen aan.

Stel uw vragen en schakel onze diensten in

Wilt u gebruikmaken van onze diensten om een IT-transitie in uw bedrijf op te zetten om uw bedrijfscontinuïteit te versterken? Of heeft u een vraag over onze oplossingen voor business intelligence in kader van cybersecurity? Vul dan het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden voor uw technologische transitie. U kunt ook bellen naar +31 (0)85 489 17 00 of een e-mail sturen naar info@sqnetworks.com.