×

Weten wat uw cyberrisico's zijn?

Start nu

Voor een snel antwoord op uw vraag.

Get in touch

Cyberscan

Direct inzicht in de cyberrisico’s met de cyberscan van ThreadStone.

Met de online cyberscan brengt u direct alle cyberrisico’s voor uw bedrijf in kaart, zodat u uw bedrijfscontinuïteit maximaliseert. De organisatiestructuur binnen een bedrijf digitaliseert steeds meer, maar moet ook met de tijd meegaan op het gebied van cybersecurity. Een grondige cyberscan of andere IT-beveiligingsscan, aangeboden door SQNetworks Cyber Security BV uit Den Haag, zorgt ervoor dat uw bedrijfsrisico’s up-to-date blijven en u hierop effectiever kunt anticiperen. Dit leidt tot de bedrijfscontinuïteit die uw organisatie op IT-gebied gezond houdt.

Hoe werkt onze cyberscan?

Uit de online IT-beveiligingsscan komt een duidelijk rapportcijfer dat aangeeft wat de status van uw beveiligingsniveau is. In de bijbehorende rapportage staat helder en overzichtelijk omschreven welke kwetsbaarheden wij gevonden hebben in uw cybersecurity. Daarnaast bieden we ook de online risicoanalyse aan, die de mogelijke cyberdreigingen in uw organisatie inzichtelijk maakt en de mogelijkheid geeft om meer weerstand te bieden tegen cybercrime.

Cyberscan

Direct inzicht!


Koop nu

50%

Korting

De voordelen van de cyberscan

Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat bij drie op de vier bedrijven de beveiliging niet goed genoeg geregeld is – en dat daardoor de bedrijfscontinuïteit op het gebied van digitalisering en cyberbeveiliging achterloopt? Vaak is dat het geval wanneer er gebruik wordt gemaakt van slechts een standaard IT-beveiligingsscan zonder maatwerkoplossingen. Deze bedrijven lopen iedere dag het risico dat hun vertrouwelijke informatie in verkeerde handen valt. Uw informatie, maar ook die van uw klanten. Met de cyberscan weet u direct of uw bedrijf ook in de risicogroep valt. We geven met deze IT-beveiligingsscan inzicht in de risico’s en concrete actiepunten. Hierdoor krijgt u grip op de cyberrisico’s en mogelijke dreigingen.

Neem contact met ons op voor uw cyberveiligheid

Door nauwe samenwerking met diverse specialisten op het gebied van cybersecurity en business intelligence op dit gebied, bieden we u als opdrachtgever altijd een totaaloplossing op maat. Dit doen wij, naast Endpoint Security, ook op vele andere vlakken, zodat uw bedrijfscontinuïteit op het gebied van cyberveiligheid maximaal is. Denkt u bijvoorbeeld aan industriële cyberweerbaarheid en AVG Invoering & Compliance. Neem contact met ons op via het contactformulier, het telefoonnummer +31 (0)85 489 17 00 of het e-mailadres info@sqnetworks.com.

Voordelen van Cyberscan

  • Online netwerk scan
  • Direct een bruikbare rapportage
  • Inzicht in uw cyberrisico’s
  • Nu 50% korting (met kortingscode)
Koop dit pakket Meer informatie over Cyberscan

Vragen?

Neem telefonisch contact met ons op! (0)85 489 17 00

Mail ons direct!
Bij een combinatie van de Cyberscan en de Endpoint Security oplossing, brengt u de risico’s van uw omgeving goed in kaart. Het geeft u de handvatten om doeltreffende maatregelen te nemen.
Onze software is ingericht op het oplossen van de problemen van morgen. Zodoende loopt onze software altijd voor en is uw gevoelige bedrijfsinformatie altijd goed beschermd. Hierdoor is uw bedrijfscontinuïteit gegarandeerd en kunt u rustig werken aan de verhoging ervan.
Ten eerste betekent het dat uw privacygevoelige bedrijfsinformatie de beste bescherming krijgt die er te vinden is op dit gebied. En u voldoet volledig aan de strenge eisen van de AVG. Fijn om te weten voor uzelf, maar ook voor uw opdrachtgevers en partners.